Parteneri proiect

Asociatia Excelsior pentru Excelență în Educație
Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație își propune să încurajeze și să susțină excelența, având ca obiectiv principal formarea viitorilor lideri. Misiunea Asociației este să implice tinerii în proiecte, să participe la educarea a cât mai multor tineri pentru dezvoltarea spiritului civia și a eticii, educarea în spiritul unui mediu și o viață sănătoase precum și împărtășirea ideilor, opiniilor și experiențelor cu cei din comunitate. Încurajăm participarea în activitățile noastre comunicate transparent pe canalele Asociației. Dacă aveţi vreo întrebare şi nu îi găsiţi răspunsul aici sau în website ne puteți scrie la adresa de e-mail office@excelsior.ong şi ne vom strădui să va răspundem cât mai repede.
Universitatea "Constantin Brâncuși"
Universitatea "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu are ca principală preocupare să ofere tinerilor programe de studii variate, în concordanță cu nevoile forței de muncă actuale. Astfel, aceasta are 25 de programe de studii pentru ciclul de studii universitare de licență și 20 de specializări de master universitar. În cadrul Universității sunt 3 facultăți (Facultatea de Științe Tehnice, Medicale și Comportamentale, Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică) și un Departament pentru Pregătirea Personalului Didactic. Universitatea "Constantin Brâncuşi" din Târgu-Jiu este o instituţie de învăţământ superior de interes public, de stat, acreditată, conform Hotărârii Guvernului României nr. 288 / 01. 06. 1992.
U.A.T. - Județul Gorj
Consiliul Judeţean Gorj este autoritatea administraţiei publice locale, constituită la nivel judeţean, pentru coordonarea activităţii consiliilor comunale, orăşeneşti şi municipale, în vederea realizării serviciilor publice de interes judeţean.v