Afaceri la cheie

Dacă vrei să aplici la proiectul StartUP pentru Excelență, nu trebuie să devolți o afacere independentă. Poți opta pentru o franciză pe care să o implementezi în țară.

Ce este franciza?

Oportunitate de afacere prin care poți să folosești un brand cunoscut și puternic pentru a-ți deschide propria întreprindere.

Cum funcționează?

Ai posibilitatea să vinzi produsele sau serviciile francizorului (cel care deține brandul), sub denumirea comerciala a acestuia, beneficiind de sprijinul și ajutorul lui pentru a obține cele mai bune rezultate, în schimbul unei taxe stabilite prin contractul de franciză.

Care sunt avantajele unei francize spre deosebire de o afacere independentă?

  • Este o afacere sigură – prin franciză ai siguranța unei întreprinderi care are deja o istorie de succes în spate și model de business pe care te poți baza
  • Nu începi de la 0 – dispui de o serie de operațiuni, informații , metode și materiale de promovare, precum și experiența francizorului care deja știe ce trebuie să faci pentru ca afacerea să funcționeze
  • Scalabilitate – ai posibilitatea să faci previziuni exacte pe baza istoricului afacerii, iar studiile pe baza afacerii deja existente te pot ajuta să iei decizii documentate.

Înscrie-te acum în proiect și contruiește planul tău de afaceri prin franciză!

Comerț
Servicii